Resort Manager Apa Salmi on syyskuun puolesta välistä lähtien vastannut Holiday Club Resorts Oy:n operoimasta Vierumäen hotellista.

– En ole koskaan aiemmin ollut töissä vastaavassa hotellikiinteistössä. Tämä on ajatuksella 2000-luvulla rakennettu tasokas hotelli, sanoo ympäri Suomen lukuisissa hotelleissa esimies- ja johtotehtävissä työskennellyt Salmi.

Vierumäki alueena on kiehtonut Apa Salmea jo pitkään. Erityisen läheiseksi alue tuli hänelle vuosina 2003-2016, jolloin Salmi asui Lahdessa.

– Kun Holiday Club lähti hotellin operaattoriksi, ajattelin, että miksi ei. Keskustelut yrityksen johdon kanssa vakuuttivat minut siitä, että nyt ollaan tekemässä jotain, jossa haluan olla mukana, tuumii Salmi.

Työskentely S-ryhmän eri paikoissa ja monenlaisissa tehtävissä on tuonut Apa Salmelle hotellin johtamisessa tarvittavaa tietoa ja taitoa. Hän korostaa kuitenkin, että hotellityö on tiimityötä ja Vierumäellä korostuu lisäksi hyvä yhteistyön merkitys Vierumäki Sports Oy:n kanssa.

– Kattobrändi meillä molemmilla on Vierumäki ja yhdessä me saamme enemmän aikaan, toteaa Salmi.

Heinäkuussa avattu Holiday Club Vierumäki toimi kesäloma-ajan käytännössä täydellä kapasiteetilla. Syksyn tultua hotellissa on ollut paljon yritysryhmiä ja Apa Salmi ennakoi hotellin keskimääräisen käyttöasteen paranevan entisestään pandemian hellittäessä. Kylpylän valmistuminen tulevaisuudessa nostaa hotellin ja muiden palveluiden kysyntää entisestään.

Työvoimaa hotellilla on nyt nelisenkymmentä ja lukumäärä kasvaa, kun kylpylä vuonna 2024 otetaan käyttöön.

– Paikkoja meillä on avoinna koko ajan ja pystymme tarjoamaan työntekijöille mukavan työympäristön ja laajan työnkuvan, sekä ketjumme monipuoliset henkilöstöedut. Jos työ hotelliympäristössä kiinnostaa niin saa olla yhteydessä.

– Meidän suurena etuna on pääkaupunkiseudun läheisyys, alueen erinomainen luonto ja monipuoliset liikunnan harrastusmahdollisuudet, tiivistää golfkentällä ja Vierumäen lenkkipoluilla viihtyvä Apa Salmi.

Teksti ja kuva: Jari Niemi HU

Jaa tämä:
Kategoria: Paikallisuutiset