Kauppakamari on palkinnut heinolalaisen Pekan Leipä Oy:n toimitusjohtajan Arto Mussalon Vuoden johtaja 2022-tittelillä. Kolmatta kertaa jaettavan tunnustuksen saajia on voinut ehdottaa syksyn aikana Kauppakamarin verkkosivujen kautta.

Valintaperusteluissa Mussaloa luonnehdittiin johtajaksi, jolla on vahvaa tietoa, taitoa ja suurta intohimoa yrityksen johtamiseen. Mussalon kerrottiin johtavan napakalla tyylillä, mutta samalla reilusti. Hän on luotsannut Pekan Leipää koronavuosienkin läpi hyvin tuloksin. Mussalo on eläköitymässä ja siirtynyt sivuun toimitusjohtajan tehtävästä, mutta siirtää osaamistaan uudelle toimitusjohtajalle ainakin vuoden loppuun asti, kerrotaan Kauppakamarin tiedotteessa.

Kunniamaininnan Vuoden johtaja 2022 valinnoissa sai toimitusjohtaja Timo Savolainen Proxion Oy:stä. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi. Johtamisen ajankohtaispäivän teemoina oli tänä vuonna uudistuminen ja digitalisaatio, yrityskulttuuri, vastuullisuus sekä nuorten näkemykset tulevaisuuden menestyksekkäästä johtamisesta.

Jaa tämä:
Kategoria: Paikallisuutiset