Heinolan Uutiset laajentaa telinejakeluverkostoaan. Toukokuussa ilmestyvästä lehdestä alkaen lehdellä on jakelupiste myös Lahdessa Renkomäen ABC:llä. Uuden jakelupisteen myötä Heinolan Uutisten jakelu kattaa 4-tien vilkkaimmat liikenneasemat Lahdesta Kuorttiin. Renkomäen lisäksi Heinolan Uutiset saa uuden telinejakelupisteen Vierumäen Salesta.

-Jakeluverkostomme tarjoaa paikallisille yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden mainostaa palveluitaan alueen vapaa-ajanasukkaille sekä ohikulkijoille. Vastaavaa ratkaisua ei ole yhdelläkään toisella alueellamme ilmestyvällä lehdellä, Heinolan Uutisten päätoimittaja Jussi Varjo kertoo.

Kesää kohden liikenne 4-tiellä vilkastuu, jolloin myös lehden menekki ja tätä kohden myös painosmäärät kasvavat. Lehden normaalipainosmäärä on n. 15 000 kappaletta.

-Toukokuussa nostamme painosmäärän vähintään 18 000 lehteen, ja juhannuksen alla julkaistavan kesänumeron painosmäärä tulee nousemaan 25 000 kappaleeseen, Varjo kertoo.

Touko- ja kesäkuun lehtien parhaat ilmoituspaikat myydään nyt! Varaa oma paikkasi ottamalla yhteyttä lehden ilmoitusmyyntiin:

ilmoitus[at]heinolanuutiset.fi / Marko Latvanen, 0400 777 717. 

Jaa tämä:
Kategoria: Ajankohtaista