Heinolan Näkövammaiset ry järjestää sunnuntaina 12.12. hyväntekeväisyyskonsertin jouluun virittävällä teemalla. Hyvän Joulun toivotus –joulukonserttia tähdittävät vuoden 2007 tangokuningatar Jenna Bågeberg sekä vuoden 2006 tangofinalisti Mikael Konttinen. Kontiolahdelta kotoisin oleva Bågeberg on valmistunut musiikin maisteriksi, ja tekee opettajan työn ohessa niin konsertti- kuin tangokeikkojakin.

Liikennelentäjäksi opiskellut ja Finnairin perämiehenä työskentelevä Konttinen tuli tunnetuksi vuoden 2006 itsenäisyyspäivän juhlissa, joissa hän toimi Kaartin Compon solistina. Varsinaisen leipätyönsä ohella Konttinen esiintyy erilaisissa konserteissa ja tanssikeikoilla.

Tähtisolistien lämppärinä toimii heinolalainen ”Laulava veljesduo”, jonka muodostavat Reijo Lahtinen ja Veli-Matti Santavuori. Konsertin lopussa kuullaan yhdessä laulettava ”Maa on niin kaunis” -laulu.

Heinolan uuden lukion auditoriossa pidettävään konserttiin myydään lippuja ennakkoon Valokuvaamo Irmassa sekä Kirppis Tähtitorissa. Osa lipputuloista ohjataan Heinolan Näkövammaiset ry:n toimintaan. 

Jaa tämä:
Kategoria: Kulttuuri