Heinolan Uutisten kustantaja Jyränkölän Setlementti on julkaissut historiansa ensimmäisen podcastin!

Miehistä puhetta -podcast on ihmettelyä miehistä naisten silmin. Ensimmäinen jakso on tuutattu eetteriin sopivasti kansainvälisenä miesten päivänä 19.11. Podcastia emännöivät Laura Paronen ja Katja Tamminen. Teemoihin sukelletaan rohkeasti kysyen ja keskustellen. Lauran ja Katjan mieskuplan täyttämään studioon kutsutaan ajoittain vieraita ja myös Jyränkölän miehet päästetään ääneen.

Podcastin studioemäntä Laura Paronen on tunteiden tutkimusmatkailija, joka on yhtä aikaa rautaa ja pitsiä. Laura on yhteisöpedagogi ja tietotekniikan opettaja, jonka palon ja intohimon liekki roihuaa erilaisten ihmisten kohtaamiselle sekä ilmiöille. Miehistä puhumisen matkalla hän unelmoi edistävänsä ihmisten välistä vuoropuhelua ja merkityksellisyyden kokemuksia.

Teeskentelemätön puolivilli luonnonlapsi ja miesmystiikan ihmettelijä Katja Tamminen on podcastin liikkuva kirjeenvaihtaja, jonka aistikkuus kahlitsee kuulijansa. Katja on sanataiteen ja sisällöntuoton freelancer, joka etsii vastauksia sieltäkin mistä muut eivät uskalla niitä löytää.

Kuuntele ensimmäinen jakso Spotifystä tai SoundCloudista.

Jaa tämä:
Kategoria: Ajankohtaista