Miten miehillä menee? Haluaako mies, että hänestä keskustellaan? Mikä miestä mättää?

Jyränkölän podcastien sarjan avaa vapaasukellus mystisen miesmeren syvään päätyyn, kun Miehistä puhetta -sarjan ensimmäinen jakso esitetään kansainvälisenä miestenpäivänä 19.11.2021.

Miehistä puhetta -podcast on ihmettelyä miehistä naisten silmin. Podcastia eetteriin emännöivät Laura Paronen ja Katja Tamminen. Teemoihin sukelletaan rohkeasti kysyen ja keskustellen. Lauran ja Katjan mieskuplan täyttämään studioon kutsutaan ajoittain vieraita ja myös Jyränkölän miehet päästetään ääneen.

Podcastin studioemäntä Laura Paronen on tunteiden tutkimusmatkailija, joka on yhtä aikaa rautaa ja pitsiä. Laura on yhteisöpedagogi ja tietotekniikan opettaja, jonka palon ja intohimon liekki roihuaa erilaisten ihmisten kohtaamiselle sekä ilmiöille. Miehistä puhumisen matkalla hän unelmoi edistävänsä ihmisten välistä vuoropuhelua ja merkityksellisyyden kokemuksia.

Teeskentelemätön puolivilli luonnonlapsi ja miesmystiikan ihmettelijä Katja Tamminen on podcastin liikkuva kirjeenvaihtaja, jonka aistikkuus kahlitsee kuulijansa. Katja on sanataiteen ja sisällöntuoton freelancer, joka etsii vastauksia sieltäkin mistä muut eivät uskalla niitä löytää.

Jyränkölän Setlementti kustantaa Heinolan Uutisia.

Jaa tämä:
Kategoria: Ajankohtaista