Käkisalmi-säätiö järjestää ajalla 15.2.-15.4.2022 Käkisalmi-aiheisen neulekilpailun. Kilpailussa on kaksi sarjaa, villalapaset sekä vapaavalintainen villaneule. Villalapasten voittajan valitsee kolmen henkilön raati. Voittajalapasen malli lunastetaan tekijältä mallinnusta varten ja lapasista laaditaan tuotepaketti säätiön myyntituotteeksi. Vapaavalintainen neule voi olla esim. kaulaliina, myssy tai hartiahuivi. Sarjan voittaja valitaan yleisöäänestyksellä säätiön verkkosivuille kuvatuista neuleista.

Neuleen tulee olla uusi, itse suunniteltu ja valmistettu. Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Kilpailuohjeissa ohjeistetaan lähettämään neuletyön mukana suljettu kirjekuori, jossa on osallistujan nimi ja yhteystiedot sekä halutessa myös selostus neuleen innoituksesta. Säätiö ei vastaa lähetyskuluista, mutta kilpailutöiden palautukset kilpailun päätyttyä hoidetaan säätiön kustannuksella.

Molempien sarjojen kolme parasta työtä palkitaan rahapalkinnolla (300-200-100 €). Säätiö kertoo varaavansa mahdollisuuden lunastaa useampia töitä ja myöntää kunniamainintoja molemmissa sarjoissa.

Kilpailun voittajat julkistetaan Käkisalmi-juhlassa 12.6.2022. Palkittaviin tekijöihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kilpailutyöt voi lähettää osoitteella: c/o Käkisalmi-säätiö / Jaana Mäenpää, Marjatie 19 a 18, 18200 Heinola. Lisätietoja kilpailusta voi tiedustella puhelimitse (050 353 3129) sekä sähköpostitse (eeva-liisa.poutanen@kolumbus.fi). Lisätietoja löytyy myös säätiön verkkosivuilta osoitteesta www.kakisalmi.fi.

Jaa tämä:
Kategoria: Paikallisuutiset