Heinolan kesäteatterin 2022 näyttelijäkaarti on nyt kasassa. Sari Siikanderin ohjaamaan Flirttikurssi 55+ -esitykseen on kiinnitetty aiemmin julkistettujen näyttelijöiden lisäksi Kristo Salminen, Pentti Helin sekä Mikko Virtanen. Kolmikko nähdään Heinolassa ensimmäistä kertaa. Jo aiemmin näyttelijöistä on julkistettu Jaana Saarinen, Anu Sinisalo, Jonna Järnefelt, Emilia Sinisalo ja Ilmari Saarelainen. 
 
Kristo Salminen on työskennellyt mm. Helsingin kaupunginteatterissa, sekä Suomen Kansallisteatterissa. Uralle mahtuu myös suuri määrä elokuva- ja televisiorooleja. Viime syksynä Salminen nähtiin kisaamassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Pentti Helin on ollut jo pitkään kiinnitettynä Tampereen Työväen Teatterissa, jossa hänet on nähty lukuisissa tuotannoissa vuosien varrella. Kevään ja syksyn aikana hänet nähdään Tampereella Berliinin taivaan alla -kantaesityksessä. Hänet on myös palkittu uransa aikana Veikko Sinisalo –palkinnolla.

Mikko Virtanen on tuttu useista elokuva- ja televisiotuotannoista. Monet muistavat Virtasen Putouksesta (2019) sekä Salatuista elämistä. Teatterilavoilla Virtanen on nähty mm. Helsingin ja Kokkolan kaupunginteattereissa, Ryhmäteatterissa ja Suomenlinnan kesäteatterissa. 

Flirttikurssi 55+ saa ensi-iltansa 16.6.2022. Kyseessä on elämänmakuinen komedia, jossa ryhmä kuusikymppisiä miehiä ja naisia ilmoittautuu kansalaisopiston flirttikurssille. Mukaan mahtuu nokkelaa sanailua hauskoine roolihenkilöineen yhdistettynä lämminhenkiseen huumoriin. 

Kuvassa näyttelijä Jaana Saarinen.

Kuva: Jussi Varjo

Jaa tämä:
Kategoria: Kulttuuri