Heinolan kaupungin Työpaja Torppa aloittaa Matkahuolto-asiamiehenä 17.1.2022 osoitteessa Reumantie 4. Nykyisellä asiamiehellä, Luonnontähdellä, palvelut päättyvät 31.12.2021. Siirtymäaikana heinolalaisia palvelevat mm. K-Marketien yhteydessä sijaitsevat palvelupisteet sekä Lahden Matkahuolto.

Matkahuolto on kasvattanut markkinaosuuttaan pakettilähetyksissä vuodesta toiseen. Kuluneena vuonna 2021 verkkokaupan pakettien määrä on noussut 30–40 prosenttia ja kuluttajapakettien määrä 40–50 prosenttia viime vuodesta.

– Meille on erittäin tärkeää palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti. Toimivan ja kattavan verkoston ylläpitäminen mahdollistaa matkustaja- ja pakettipalveluiden saatavuuden myös haja-asutusalueille ja pienille paikkakunnille, Matkahuollon Pakettipalvelujen johtaja Kati Nevalainen kertoo tiedotteessa.

Matkahuollon palveluverkostoon kuuluu yli 2000 palvelupistettä ja pakettiautomaattia kautta maan. Heinolassa on Matkahuolto-asiamiehen lisäksi yhteensä kahdeksan pakettipistettä ja pakettiautomaattia, joista voi sekä noutaa että lähettää paketteja.

Työpaja Torpalle uusi aluevaltaus tarkoittaa mahdollisuutta tarjota asiakkailleen uusia mahdollisuuksia työelämään tutustumiseen.

– Erilaisia työelämälähtöisiä pajoja on toista kymmentä, ja Matkahuollon pakettipalveluista syntyy uusi työpajamuoto, Työpaja Torpan työpajapäällikkö Paula Tuominen kertoo tiedotteessa.

– Tehty sopimus hyödyttää Torpan asiakkaita ja tukee Torpan taloutta, vahvistaa Torppaa yritysten kumppanina ja on hyödyksi myös kaupunkilaisille säilyttäessään Matkahuollon asiamiespalvelut Heinolassa, kaupungin elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä lisää.

Kuva: Kari Kaikkonen

Jaa tämä:
Kategoria: Paikallisuutiset