Viidettä kertaa järjestettävä Multamäkifest järjestetään kesällä 2024 isompana kuin koskaan. Bändi- ja artistikattaus on laajempi kuin aiemmin. Festivaali järjestetään Heinolan kirkonkylällä 2. – 3.8.2024.

Talkoo- ja vapaaehtoisvoimin järjestettävät festarit ovat lunastaneet paikkansa itähämäläisella tapahtumakartalla. Heinolan Kirkonkylässä, kauniissa maatilamiljöössä järjestettävä Multamäkifest on ollut loppuunmyyty kaikkina kesinä.

– Erittäin hyvä kutina tästä vuodesta. Tänä kesänä Multamäessä tullaan näkemään ainakin parikymmentä kovan luokan keikkaa. Se on huomattavasti enemmän kuin aiempina kesinä, Multamäkifestien tapahtumavastaava Teppo Nipuli kertoo.

Tapahtumaa talkoilla tekevällä porukalla on halu luoda festarit, joissa tarjotaan festarikansalle hyvän fiiliksen lisäksi värikäs kattaus elävää musiikkia.

Artistikattaus 2024

Multamäkiareenalla nähdään laaja kattaus suomalaisia pop-musiikin jättiläisiä, uusia tulokkaita seka pitkän linjan konkareita.

Kaksipäiväisillä Multamäkifesteillä lavalle nousevat Darude, Pehmoaino, Bee, Tuure Kilpeläinen, Pariisin kevät, Moon shot, Windows95man, Sir Elwoodin hlljaiset värit, Kuningasidea, Samae Koskinen ja Nypykät.

Päälavalla esiintyvien bändien ja artistien lisäksi tapahtumassa on myös Nurtsilava, joka kokoaa monipuolisen kirjon erilaista elävää musiikkia. Nurtsilavan artistit julkaistaan myöhemmin.

Artikkelikuva: Kiia Aha

Jaa tämä: