Postimerkkikerhon Heinola-postikortti vuosimallia 2024, ’Kymenvirran asukkaita’.

Valtakunnallista Postimerkin päivää vietetään Heinolassa S-Market Heinolan aulassa torstaina 15.2. klo 10–18. Perinteiseen tapaan Heinolan Postimerkkikerho julkaisee päivän kunniaksi uuden Heinolan-aiheisen postikortin. Tällä kertaa postikortin aiheena on ’’Kymenvirran asukkaita’’. Kortti toimii myös viime vuonna 30 vuotta täyttäneen Heinolan Tähtisillan muistokorttina.

– Kymenvirran vesistö ja sitä kautta sen eläinkanta tuli mieleemme. Otin yhteyttä Olli Vuoreen kuviin liittyen ja yhteistyö alkoi. Aikoinaan saatiin häneltä valokuva myös omakuvapostimerkiksi. Alustavasti on suunnitelmana julkaista ”Kymenvirran asukkaita 2”, johon tuodaan mahdollisesti nisäkkäitä, kertoo Heinolan Postimerkkikerhon puheenjohtaja Jari Kovalainen kerhon hallituksessa syntynyttä päätöstä kortin aiheen taustalla.

Uusi Heinola-postikortti jaetaan sadalle ensimmäiselle tapahtumassa vierailevalle maksutta.

Tapahtuman yhteydessä lähetettäviin postitteisiin saa halutessaan I ❤ Heinola- tai ystävänpäivän -oheisleiman.

Tapahtumassa on jaossa tietoa postimerkkeilystä sekä muun muassa toimintapiste, jossa voi kirjoittaa postikortteja, rakentaa harjoituskokoelmaa ja pyörittää onnenpyörää. Lisäksi koululaisille on järjestetty omaa toimintaa. Tapahtumassa on myös pieni kerhonäyttely sekä myyntipöytä, jossa on myynnissä muun muassa kerhon tuottamia kortteja ja omakuvamerkkejä.

Jaa tämä:
Kategoria: Paikallisuutiset