Heinolan kesäteatterin tulevan kesän näyttelijäkaartiin tulee muutos, kun näyttelijä Sinikka Sokka joutuu terveydellisistä syistä ja lääkärin kehotuksesta jättäytymään pois Heinolan kesäteatterin tulevan kesän Vielä ehtii -esityksestä.

– Sairaslomalle päätyminen on luonnollisesti suuri pettymys. Odotin innolla kesää Heinolassa tämän hienon produktion parissa. Nyt on jäätävä lepäämään, jotta syksyllä pääsen uusin voimin palaamaan rakastamaani ammatiin. Heinolan työryhmä koostuu loistavista ammattilaisista ja tiedän, että esityksestä tulee timanttinen. Toivotan työryhmälle ja yleisölle iloa elämään ja kaikkea hyvää, Sokka kertoo Heinolan kaupungin tiedotteessa.

Vielä ehtii -esityksen ohjaaja Sari Siikander on joutunut kevään aikana muokkaamaan suunnitelmiaan jo aiemmin, kun näyttelijä Heidi Herala joutui jättäytymään pois tuotannosta.

– Pitää muistaa teatterin olevan joukkuelaji. Kun joku poistuu, niin tilalle etsitään nopeasti uusi henkilö täydentämään joukkuetta. Onneksi saimme Heinolan kesäteatterista jo aiemmin tutun Katariina Kaitueen kesäämme mukaan. Niin paljon kuin teatteria rakastammekin, niin ihminen tulee aina ensin ja työ sitten, Siikander korostaa.

Kaitue hyppää tuotantoon nopealla tahdilla mukaan, sillä harjoitukset Heinolassa starttaavat jo tänään maanantaina.

– Heinolan vetovoima näyttelijöiden keskuudessa on niin suuri, että Kaitueenkaan ei tarvinnut epäröidä heittäytyä nopealla aikataululla tuotantoon mukaan, Siikander iloitsee.

Jaa tämä: