Sopraano Anu Hälvä ja tenori Jyrki Anttila viihdyttävät operettien ja musikaalien sävelillä SO IN LOVE- konsertissa ystävänpäivänä 14.2. Heinolan lukion auditoriossa. 

Pitkäaikaiset ystävät ja yhteistyökumppanit sopraano Anu Hälvä ja tenori Jyrki Anttila ovat koonneet kattauksen operetti- ja musikaalisävelmien ja kauneimpien serenadien sisältämän konsertin. Konserttia esitettiin kesällä 2023 ja se sai hienon vastaanoton kesäteatterikatsomoissa.

Konsertissa kuullaan kappaleita muun muassa musikaaleista West side story, Tonight, Oopperan kummitus ja All I ask of you.

Anu Hälvä tunnetaan koko kansan keskuudessa hienoista rooleistaan televisiossa Metsolat-sarjassa ja Blondi tuli taloon. Anu Hälvä on viime vuosina toiminut eri teoksien ohjaajina ja ne ovat keränneet runsaasti hyvää palautetta. Hänen metallikas äänensä käy erinomaisesti operettien laulamiseen ja monipuolisen osaamisen vuoksi myös musikaalit ovat hänelle hyvää laulettavaa.

Tenori Jyrki Anttila on viettänyt 35-vuotista taivalta ammattilaulajana vuonna 2023. Viime vuoden aikana hän on laulanut kaikkein haastavimmat Wagner-roolit oopperoissa Siegfried, Jumalten tuho ja Tristan ja Isolde -oopperat. Anttila lauloi myös syksyllä 2023 Rigassa Valkyria-oopperan tenori pääroolin.

Anttilalla on runsaasti kokemusta operettien laulamisesta ja miespääroolin hän on laulanut opereteissa kuten Yö Venetsiassa, Kreivitär Mariza, Iloinen leski, Paganini, Mustalaisruhtinatar, Luxemburgin kreivi, Viktoria ja hänen husaarinsa.

Hänen äänensä taipuu myös musikaalien ja serenadien laulamiseen. Jyrki Anttila palkittiin Suomen Leijonan Pro Finlandia -mitalilla itsenäisyyspäivänä 2023. Beniamino Gigli -seura palkitsi Jyrki Anttilan tänä vuonna 2023 pitkästä menestyksekkäästä urastaan ja työstään laulutaiteen edistäjänä Suomessa.

Lipunmyynti konserttiin on käynnissä Lippupisteellä ja OperArtin ryhmämyynnissä.

Jaa tämä:
Kategoria: Kulttuuri