Paikkansa lukijoiden keskuudessa vakiinnuttanut Heinolan Uutiset jatkaa ilmestymistään syksyllä 2024 kerran kuukaudessa.

Syksyn ensimmäinen numero jaetaan 21.8.2024. Elokuusta alkaen lehden jakeluun tulee muutoksia.

-Nykyinen jakelukumppanimme Posti on päättänyt luopua osoitteettomasta jakelusta vuoden 2025 alusta lähtien. Päätimme varautua muutokseen hyvissä ajoin vaihtamalla jakelukumppania jo elokuun lehdestä alkaen, kertoo Heinolan Uutisten päätoimittaja Jussi Varjo.

Lehden jakelusta elokuusta 2024 lähtien vastaa Suomen Suoramainonta. Muutoksen myötä lehden jakelualue pienenee hieman nykyisestä.

-Valitettavasti Suomen Suoramainonnan jakeluverkosto ei ainakaan vielä tällä hetkellä ole yhtä laaja kuin Postilla, joten lehden jakelu kotitalouksiin päättyy mm. Vuolenkoskella.

Lehden painosmäärä on Varjon mukaan kuitenkin tarkoitus pitää entisensuuruisena.

-Jo nyt jopa puolet lehdistä on jaettu lehtitelineiden kautta, ja jatkossa määrä tulee kasvamaan. Seuraamme tilannetta tarkasti ja tarvittaessa lisäämme jakelupisteiden määrää.

Varjo muistuttaa myös verkossa luettavissa olevasta näköislehdestä.

-Näköislehti on todella kätevä ja mahdollistaa lehden lukemisen lähes missä tahansa. Näköislehden selaaminen ei vaadi sovellusten asentamista tai kirjautumista, Varjo huomauttaa.

Heinolan Uutiset ilmestyy syksyllä 2024 seuraavasti:

Ke 21.8.
Ke 18.9.
Ke 16.10.
Ke 20.11.
Ke 11.12. 

Jaa tämä:
Kategoria: Ajankohtaista