Nowene Nordic -kylpylä toimii toukokuun ensimmäisenä lauantaina uudenlaisen Intuitio-hyvinvointitapahtuman näyttämönä.

Päivän ideoinut ja ohjelmaa koonnut tapahtumatuottaja, DJ ja joogaopettaja Eero Länkelin kertoo haluavansa tapahtuman myötä tutustua paikallisiin yrittäjiin ja ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnista.

-Pyrin auttamaan tapahtumalla Heinolassa asuvia asukkaita, paikallisia yrittäjiä ja itseäni kontaktoitumaan paremmin. Tarkoitus on myös tuoda yksinkertaisesti ihmisiä yhteen joogan, taiteen ja musiikin avulla.

Länkelinin mukaan tapahtuma on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa laajakatseinen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, missä yhdistyvät kehon ja mielen hoito, taide, musiikki, tanssiminen, terveellinen ruoka ja luonto. Mukana on paikallisia yrittäjiä hyvinvoinnin eri saroilta mahdollistamassa mahdollisimman kokonaisvaltaisen tarjonnan.

Päivän ohjelmaan kuuluu muun muassa eri tyylisiä joogatunteja, hyvinvointiin liittyviä työpajoja ja lempeitä hoitoja. Illalla voi osallistua tanssityöpajaan ja nauttia livebändin musisoinnista. Tapahtuman kruunaa vauhdikkaat tanssikuviot DJ:n tahdissa. Tapahtumaan myydään ennakkolippujen lisäksi lippuja myös ovelta.

Eero Länkelin kertoo, että ideana on tehdä tapahtumasta vuosittainen.

-Ideana on myös laajentaa intuitio-tapahtumia myös kesälle ja talvelle. Esimerkiksi päihteetön kesäfestari ja talvelle hiljaisuusretriittejä, Länkelin ideoi.

Intuitio-hyvinvointitapahtuma la 4.5.2024 klo 9.30-22.00.
Nowene Nordic -kylpylä, Pikijärventie 1, Heinola.

Teksti: Jussi Varjo HU

Jaa tämä: