Keskiviikkona 16.11.2022 tehdyllä osakekaupalla Versowood Group Oy on hankkinut Pekka Kopran omistamat yhtiön osakkeet ja käytännössä yhtiö on siirtynyt samalla kokonaan Ville Kopran omistukseen.

-Perheyrittäminen ei ole helppo laji, enkä tunne kovin montaa perheyritystä, missä asiat olisivat menneet aina kovin seesteisesti. Jos sahatoimiala olisi ollut yhtään helpompi viimeiset 15 vuotta, niin asiatkin olisivat voineet mennä toisella tavalla. Olen iloinen, että yhtiön omistajuus saatiin nyt ratkaistua molemmille tyydyttävällä tavalla. Molemmat jatkavat omien yritystensä kehittämistä ja perhesuhteetkin voivat parantua, Versowoodin toimitusjohtaja Ville Kopra kertoo tiedotteessa.

-Vuodet ovat opettaneet, että muutos voi olla aina jonkun uuden alku. Katsomme molemmat positiivisesti tulevaisuuteen, Pekka Kopra kommentoi.

Versowood Group Oy omistaa Versowood Oy:n. Versowood Group -konserni teki kesäkuussa päättyneellä tilikaudella 656,2 miljoonan euron liikevaihdon. Konserni työllistää noin 900 työntekijää. Yhtiöllä on 13 toimipaikkaa Suomessa ja 1 toimipaikka Virossa.

Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Kuva: Jari Niemi

Jaa tämä: