Nuorten 14-17 -vuotiaiden heinolalaisten kesätyöllistämistä helpottavien kesätyösetelien jako on alkanut maanantaina 13.3. Setelillä työnantaja voi työllistää 14–17-vuotiaan heinolalaisen nuoren, joka ei ole päässyt Heinolan kaupungin tai Heinolan seurakunnan kesätyöpaikkoihin. Kesätyöseteliä voivat hyödyntää heinolalaiset yritykset, yhdistykset ja kotitaloudet, joilla ei ole maksamattomia verojäämiä. Seteliä vastaan työnantaja saa 250 euron arvoisen tuen, mikäli nuoren palkaksi on muodostunut vähintään 500 euroa. Setelillä tehtävän työn on sijoituttava pääsääntöisesti 1.6.-31.8.2023 väliselle ajalle.

Kesätyösetelien jaosta vastaa Jyränkölän Setlementin Tukirinki 2 -työllistämishanke. Hankkeen projektipäällikkö Jouni Kantonen kertoo setelien jaon alkaneen melko lailla edellisvuosien tapaan.

Kaikkiaan seteleitä on jaossa reilut sata kappaletta. Kesätyösetelikampanjaa rahoittavat Heinolan kaupunki, Heinolan Lions Clubit, Heinolan seurakunta, Heinolan Työnantajayhdistys ja Heinolan Yrittäjät.

Kesätyösetelin hakuohjeisiin ja lisätietoihin voi tutustua Jyränkölän nettisivuilla: jyrankola.fi/tyollistaminen/kesatyopassi

Jyränkölän Setlementti kustantaa Heinolan Uutisia.

Jaa tämä: